Begeleiders

Omschrijving

Begeleiders vervullen een sleutelrol binnen de hoogstaande toernooien, waarvan de wedstrijden onder leiding staan van een grote internationale groep (veelal jonge) gemotiveerde en uiterst leergierige scheidsrechters.

Door het professionele karakter van het toernooi wordt er een omgeving gecreëerd die optimaal is voor het coachen van scheidsrechters en hen te voorzien van relevante feedback die direct toepasbaar is in het veld, maar bovenal relevant voor hun ontwikkeling! Ook wordt er (waar mogelijk) richting de finalerondes aangesteld op basis van beoordelingen/feedback van de scheidsrechters-begeleiders/coaches.

Naast het invullen van deze waardevolle en belangrijke taak staat een week als begeleider, op één van onze toernooien, garant voor gezelligheid en een geweldige ervaring. Begeleiders genieten van dezelfde hoogstaande faciliteiten als scheidsrechters.
Dit vertaald zich onder andere in het feit dat er passend vervoer beschikbaar is naar en tijdens het gehele toernooi, er sprake is van een ”fullboard service” waarin een (gezond) ontbijt, lunch en diner worden gefaciliteerd en er voor overnachting een (standaard) accommodatie beschikbaar is in de nabijheid van de speelvelden

Informatie en aanmelden

Meer (specifieke) toernooi informatie, zoals de deelnemende teams en reisdata, kan gevonden worden op de (scheidsrechter) pagina van elk toernooi.

Aanmelden als begeleider kan via de onderstaande “Aanmelden” link. Zorg ervoor dat je je uitsluitend aanmeld via de pagina die dan geopend wordt en niet via de aanmeldpagina voor scheidsrechters. Je weet dat je op de goede aanmeldpagina zit wanneer de toevoeging ” – Coach” wordt getoond in de evenement titel.

Contact

Schroom bij vragen, onduidelijkheden of wensen omtrent het actief zijn als begeleider op één van onze toernooien niet om contact met ons op te nemen via E-mail, Facebook, of WhatsApp.

Toernooien